Integritet & cookies

Integritetspolicy & Cookies

Cyberzine.org är en helt oberoende webbplats. Webbplatsens syfte är endast nöje och underhållning. Vi jobbar med att skriva intressanta artiklar för att hjälpa våra läsare att fatta bättre beslut när det gäller val av olika casinon. Alla våra recensioner är skriva till vuxna användare som har fyllt 18 år.

På cyberzine.org använder vi oss av kakor, som kortfattat är små textfiler som lagras på besökarnas datorer. Dessa filer är väldigt små och kan tas bort av besökarna när som helst. Dessa filer kan även blockeras när som helst.

Kakorna samlas in för att göra våra besökares upplevelse bättre på hemsidan. Det som samlas in är bland annat hur länge varje användare använde cyberzine.org, vilka sidor den besökt, varifrån den kom innan den hittade till oss, var gick när den lämnade oss, vilken IP den använde samt vilket operativsystem den använde. Vi kan även se om användaren använde mobil, surfplatta eller dator när den besökte oss.

Denna information är inte kopplad till individuella användare utan vi kan inte sen vem som gjorde vad. Informationen hjälper oss endast att se en statistik och hur vår sida används. Detta hjälper oss vidare att se vilka förändringar vi kan göra för att förbättra sidan för våra användare.

Vi samlar även in information via vårt kontaktformulär och det som samlar in är dina kontaktuppgifter. Du behöver inte lämna in dem till oss för att använda sidan men har du en fråga och ska använda vårt kontaktformulär så måste du skriva dina kontaktuppgifter så att vi har möjlighet att svara dig. Dessa tas bort efter vi har svarat dig. Du har även rätt att kontakta oss och be oss ta bort dem snabbare.

Vi vill även tillägga att vi aldrig säljer eller hyr ut dina kontaktuppgifter till tredje part.

Denna policy ändrades senast 2019-08-23 och kan ändras när vi anser att det är lämpligt eller nödvändigt.

Har du frågor angående denna policy så ska du ta kontakt med oss snarast. Under tiden, ha det bra var du än befinner dig och vad du än gör!